fbpx

Counseling


Een consult kan over alles gaan dat jou bezighoudt en waar je in je dagelijks leven last van ondervindt privé of op je werk. Meer over mijn stijl lees je meer naar onder op deze pagina. Voor meer informatie, als je me vragen wilt stellen of het maken van een afspraak, push the contact button. 

contact

Liefdes Lab


Een interactieve dag waarin jij jezelf tijd, aandacht en meer kennis over jezelf en zelfzorg gunt. Zelfzorg is zelfliefde in de dagelijkse praktijk. Dat onder de loep nemen loont. Dat is samen leuker en makkelijker dan alleen, en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Gift yourself. 

lees meer

Zelfzorg Salon


In dit dagdeel gaan we ons buigen over de zes gebieden van zelfzorg. Je krijgt uitleg per gebied. Sociale, emotionele, fysieke, mentale, spirituele en praktische zelfzorg. Je brengt interactief per gebied in kaart wat anders kan. Je onderhoudt allerlei relaties. En de relatie met jezelf?   

meer info

Webshop


In de shop vind je leesvoer, workshops en producten die toegevoegde waarde hebben op de relatie die jij met jezelf hebt. Ik help je graag in te zien hoe mooi en goed je vandaag al bent. Met al je makkes, littekens en worstelingen. Met je humor en veerkracht. Gift yourself or others. 

bekijk hier

VOOR WIE


Jij staat bewust in het leven, hebt een vol en dynamisch bestaan. Je hebt interesse in mode, beauty, interieur en lifestyle én tegelijk een behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en geestelijke groei. Je staat open voor verdieping en zingeving en ondertussen wil je genieten van een rijk leven met vrienden, familie, je eventuele gezin en collega’s. Zelfkennis vind je een groot goed. Jij weet dat je inhoud minstens zo belangrijk is als je verpakking. Jij bent meer dan je buitenkant.

WAAROM

Ik ben gedreven in wat ik doe omdat ik iedereen een goed gevoel over zichzelf intens gun. En dan bedoel ik inclusief onvolmaaktheden, rariteiten, makkes en kwetsbaarheden van dat moment. Opdat jij vanuit mildheid in eigen tempo en op eigen wijze mag ontwikkelen en je kleine of grote doelen bereiken. Jezelf waarderen met alles erop en eraan betekent in the end ook meer compassie voor alles en iedereen om je heen. En dat is mijn uiteindelijke missie, mijn bijdrage doen aan een meer liefdevolle wereld.

HOE

Als counselor, coach en trainer begeleid ik je tijdens periodes van verandering die jij moeilijk vindt. Ik begeleid je naar meer inzicht in gedachten, gevoel en gedrag en naar een effectiever en gezonder handelen. Hierbij werk ik waar mogelijk en wenselijk met het lichaam als ingang en middel. Omdat het lijf nooit liegt en je grootste informatiebron is. In mijn optiek zijn lichaamshouding en levenshouding onlosmakelijk met elkaar verbonden en jouw letterlijke manier van bewegen is verbonden met je manier van door het leven bewegen. Het lijf kan ons veel vertellen, daar waar het brein onbewust kan misleiden. Via interventies waar we het lijf bij betrekken komen we vaak verder dan met alleen dialoog.

WAT

Voel je welkom voor individuele consulten, workshops en trainingen.
Voor jou werk ik graag tailormade, elk mens is anders en elke situatie is anders.

Jouw gratis magazine met 25
zelfliefde tips download je hier.


25 tips stip

Jouw pocket magazine met 100
zelfliefde tips bestel je hier.


new_1_goed_maat

Jouw gratis magazine met 25
zelfliefde tips download je hier.


25 tips stip

Jouw pocket magazine met 100
zelfliefde tips bestel je hier.


new_1_goed_maat

HET VERSCHIL

Het verschil tussen counseling en coachen zit vooral in de route. Bij coachen werken we direct naar een oplossing. Counseling is aan de orde als je wilt kijken naar hoe het komt dat je doet wat je doet, of laat wat je laat. Dan geven we ook aandacht aan de oorsprong van je stagnatie, wat vrijwel altijd een oud pijnpunt is, om via inzichten te koersen naar constructiever gedrag.

De route die we nemen dient zich altijd vanzelf aan, zoals bij een spontane boswandeling. We beginnen en kiezen onderweg de route die de meeste aantrekkingskracht op je heeft. Die keuze is steeds aan jou.

Inschrijven


Op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, producten en activiteiten?

ja graag