fbpx
Boek Buigen als bamboe

Buigen als bamboe


In Buigen als bamboe vertelt Annemarie Paol openlijk, eerlijk en kwetsbaar over haar lange reis van verstoorde eigenwaarde naar een liefdevol leven en een herstelde relatie met zichzelf.

Buigen als bamboe

Een weg naar zelfliefde en zelfcompassie

Een goed gevoel over jezelf hebben lijkt tegenwoordig steeds vanzelfsprekender. Spat jouw zelfbewustzijn ook van je profiel af, op de sociale media? Of is dat alleen je buitenkant. Ben je wel eens onzeker, misschien zelfs best vaak? Doe je eigenlijk wel de dingen die echt bij jou passen? Heb je jezelf lief, en handel je daar ook naar? Zou je meer zelfkennis willen hebben, maar weet je niet waar te beginnen?

In Buigen als bamboe vertelt Annemarie Paol openlijk, eerlijk en kwetsbaar over haar lange reis van verstoorde eigenwaarde naar een liefdevol leven en een herstelde relatie met zichzelf.

Met warmte en wijsheid word je aan het denken gezet. Deuren naar aandacht en begrip voor wat er bij jou leeft, gaan voor je open. In dit boek passeert geweld, trauma, verlies, angst, bedrog en verdriet, maar tegelijk en bovenal gaat het over liefde. Dit is een liefdesverhaal. Voor jou. Opdat je niet meer wacht om van de mens te houden die je was, die je vandaag bent en die je nog gaat worden.

Annemarie Paol (1967) is lichaamsgericht coach en trainer op het gebied van zelfliefde en zelfzorg. In haar praktijk en middels een online aanbod begeleidt ze mensen die ik-versterkende en gezondere keuzes voor zichzelf willen maken. Ze is moeder van twee dochters en woont in Haarlem.

Handreiking


‘Alsof een vriendin tegen je praat en eindelijk vertelt wat er al die tijd onder de oppervlakte speelde. En dat je dan opeens alles begrijpt. Enorm dapper en een grote handreiking naar heel veel vrouwen. In een adem uitgelezen.’

~ Francisca ~

Rust


‘De rust in het boek is treffend, hoewel Annemarie niet zuinig is met het delen van angsten, verkeerde keuzes en gekke capriolen. Ze doet niet of ze het allemaal weet, ze wijst een weg.’

~ Mies ~

Reflectievragen


‘Ook voor mannen een aanrader. Het raakt universele thema’s. Een wijs, lief en interessant boek, mede door de reflectievragen. Van dit boek zullen mensen gaan nadenken en na het lezen de zon zien gaan schijnen.’

~ Gijs ~

Boek Buigen als bamboe

Buigen als bamboe

Boek € 22,95